Vraag 1: Was dat moeilijk?

vraag 2: Wat was de reden?

Antwoord 1:

Het is simpel. Zoek een nieuwe bank (in mijn geval de ASN-bank). Neem contact op, teken een formulier (kan via internet) en de nieuwe bank regelt dat alle overschrijvingen en aflossingen naar de nieuwe bank gaan. Je hoeft zelf verder niets te doen. In mijn geval moest ik alleen binnen een jaar alleen aan pensioenfonds en AOW-verstrekker laten weten dat ik ‘over’ was.

En oh ja, als alles geregeld is moet je je rekening(en) opzeggen. Ga naar de ING-site en tik in het zoek-venster het woord Opzeggen in. Dan gaat het verder vanzelf. Let wel op, opzeggen kost een tientje. De krentenkakkers!

Antwoord 2:

Ja, ook dat onzin-salaris van die topman. En ook dat ING het criminelen wel erg gemakkelijk maakte geld wit te wassen. Maar vooral de mentaliteit.

De ING heeft meegewerkt aan de kredietcrisis, die tienduizenden mensen werkloos maakte en die dat nog zijn. ING roept argeloos dat ze de twee staatsleningen met rente hebben terugbetaald, maar toont geen enkele verantwoordelijkheid richting die werklozen. Daar halen ze hun schouders blijkbaar over op. Bah.